Az V. Szilveszteri jótékonysági futógálával kapcsolatos minden információ megtalálható az alábbi bejegyzésünkben!

// Nevezés: https://korido.hu/2021SZF_reg
// Időpont: 2021. december 30., 10:30
// Helyszín: Balatonlelle, Móló sétány (Szt. István tér)
// Nevezési határidő: 2020. november 30.
// Választható távok: (virtuálisan is): 2021 m / 5 km / 10 km
// Nevezési díj: https://korido.hu/2021SZF_price

Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy a választott dátum (december 30.) munkanap, de idén a Karácsony hétvégére esik, és sajnos nincs lehetőség optimálisabb időpontot választani. Ez számunkra, a szervezői csapat létszámában is nehézségeket okoz, megértéseteket köszönjük. Gondoltunk azokra is, akik az adott időpontban esetleg nem tudnak velünk tartani, ők virtuálisan teljesíthetik a szilveszteri futást.

Nevezni a fenti linkre kattintva a Köridő nevezési felületén tudtok egészen november 30-ig, illetve a férőhelyek beteltéig. Amennyiben az előzetes online regisztráció során nem telik be minden szabad férőhely, úgy lesz lehetőség helyszíni regisztrációra is, ezzel kapcsolatosan a közösségi oldalainkon (facebook, instagram) fogunk tájékoztatni Benneteket.

Nevezés módosítására december 1-ig van lehetőség. December 1. után már csak a rendezvény napján, a helyszínen, az időmérő cég standjánál, 1000 forint adminisztrációs költség ellenében lesz lehetőség. Nevezés lemondására október 31-ig van lehetőség, ekkor a nevezési díj 1000 forint adminisztrációs költség levonásával kerül visszautalásra.

Nevezési díj:
> október 31-ig 3300 Ft / 18 éven aluliak számára Szilveszteri kör időmérés nélkül 2300 Ft
> október 31. után 3800 Ft / 18 éven aluliak számára Szilveszteri kör időmérés nélkül 2500 Ft

A nevezési díj mértékét úgy állapítottuk meg, hogy biztosítható legyen a verseny, ugyanakkor bárki számára elérhető lehessen. Ahogy a rendezvény neve is magába foglalja jótékonysági futásról van szó, ahol az idei évben a balatonlellei ovisok a kedvezményezettek. A támogatás mértékét azonban Rátok bízzuk, a nevezéskor 500 / 1000 forintos támogatás választható.

A nevezési díj magában foglalja az időmérést és a befutóérmet is. Az előző évekhez hasonlóan idén is fűtött öltöző sátrakkal várunk Benneteket, a célban pedig mindenki vendégünk egy péksüteményre és egy pohár forró teára is.

A 18 éven aluli résztvevők a rajtszámot csak és kizárólag szülői felelősségvállalási nyilatkozat ellenében vehetik fel, a nyilatkozatot az alábbi linkre kattintva lehet letölteni: https://fussneki.info/dokumentumok-fnb/

A rendezvényen bárki részt vehet, ezért a jelenleg hatályos jogszabályi előírások szerint maximum 500 fő nevezését fogadhatjuk. A nevezés lezárásáról / a helyszíni nevezésről közösségi oldalainkon fogunk tájékoztatást nyújtani.

A rajt és cél állomás, valamint a versenyközpont is Balatonlellén, a Szt. István téren a Móló sétányon és a tér melletti Rendezvényparkban kerül kialakításra. Tömegközlekedéssel a vasútállomás 30, a buszállomás 150 méterre található a versenyközponttól. A környező parkolókban mindenki számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Kérésetekre a Szilveszeri kör rajtját külön bontottuk az 5 és 10 kilométeres távok rajtjától.

A rendezvény programja:
> 08:30 – nyit a versenyközpont
> 10:20 – Szilveszteri kör bemelegítés
> 10:30 – Szilveszteri kör rajtja
> 10:50 – 5 és 10 km távok bemelegítése
> 11:00 – 5 és 10 km távok rajtja
> 13:00 – eredményhirdetés

Távonként és nemenként a abszolút első három helyezett részesül díjazásban.

Szinidő:
> Szilveszteri kör: 30 perc áll rendelkezésre a 2021 méteres táv teljesítésére
> 5 és 20 km távok: 120 perc áll rendelkezésre a távok teljesítésére

Útvonal:
> Szilveszteri kör (2021 m): rajt – Móló stny. – Napsugár u. – tenisz pályák (kismóló) – Szabadstrand – Móló stny. – Napospart u. – Hortenzia u. – sétáló u. – Szt. István tér – cél
> 5 és 10 km távok: rajt – Móló stny. – Napsugár u. – Honvéd u. – Virág u. – Szabadstrand – Móló stny. kikötő – Napospart u. – Hortenzia u. – sétáló u. – Szt. István tér – cél
A 10 kilométeres távot teljesítők két kört tesznek meg.

Az útvonalon gyakorlatilag nincs szintkülönbség, végig aszfaltos felületen, járdán haladunk.

Az útvonalat táblákkal is jelöljük, de a mezőny előtt felvezető biciklis halad, amezőny végén pedig kísérő egység. Verseny közben tőlük, valamint az útvonalat biztosító segítőinktől is segítséget tudtok kérni.

A verseny idejében a verseny által érintett útvonalra csak és kizárólag a célforgalom hajthat be, de ők is felvezető biciklis / motoros kíséretében. Verseny közben legyetek figyelmesek, mert az egyes lakóházaktól esetlegesen kihajtó autókat nem tudjuk szabályozni, de a verseny előtt mindenkit tájékoztattunk az eseményünkről.

Frissítés:

Az 5 kilométeres útvonalon két frissítőpontot biztosítunk, egyet 2,5 kilométernél és egyet a két kört teljesítők részére a célban. A frissítő pontokon ásványvíz, gyümölcs, szőlőckor, izo ital és cola lesz található.

A nevezési díj tartalmazza:
> fűtött öltözősátor,
> időmérés,
> befutóérem,
> felvezető biciklis,
> útbiztosítás,
> eü. biztosítás,
> péksütemény, tea,
> frissítés,
> digitális oklevél,
> versenyfotók

Jó egészséget és felkészülést kívánunk!
Szeretettel várunk Benneteket december 30-án egy gyönyörű malackás éremmel!

Fuss Neki Team


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder