Az alábbiakban a szeptember 26-án már harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Kishegy Trail elnevezésű terepfutó versenyünkkel kapcsolatos legfontosabb információkat gyűjtöttük össze.

Rajt és cél helyszín: a Szt. Donát kápolna melletti útszakasz. A rajtcsomag kiadása a kinyomtatott befizetést visszaigazoló levelünk bemutatása alapján történik!

Program: a futóverseny napjának főbb eseményeit a Szervező az alábbi időpontokra hirdeti meg:

08:30 nyit a versenyiroda, rajtcsomagok átvétele
10:20 gyermek táv bemelegítés
10:30 gyermek táv rajt
10:45 ajándéksorsolás
10:50 közös bemelegítés
11:00 szakaszos rajt 7 / 14 / 21 km
14:00 eredményhirdetés

A szakaszos rajtból kifolyólag értelemszerűen nettó időmérés lesz, a szintidő pedig – ahogy a programból is látszik – 3 óra.
Az egyes távok rajtjainál kérjük, a gyorsabbak, versenyezni szándékozó futók álljanak majd előre.

Minden távon az abszolút első három hölgy és férfi futót díjazzuk.

Rajtszám viselése: a chipes rajtszámokat elől, jól látható helyen, ruhával nem letakarva kötelező viselni. A rajtszám helytelen viselése következtében bekövetkező időmérési hibákat nem áll módunkban figyelembe venni!

Az ajándéksorsoláson minden érvényes nevezéssel, azaz rajtszámmal rendelkező futó részt vesz. A támogatóink által felajánlott termékekből összeállított ajándékcsomagokat adjuk át.

Módosítás: a nevezéskor megadott távot 10 óráig az időmérő sátornál lehet módosítani 1000 forintos adminisztrációs díj ellenében. 10 óra után már nem lesz időnk módosításokkal foglalkozni.

Helyszíni nevezés: a szabad férőhelyek betöltéséig lehetőséget biztosítunk helyszíni nevezésre a rajtcsomag felvételi sátornál.

Minden 18 éven aluli résztvevő számára kötelező a szülői beleegyező nyilatkozat, melyet honlapunkról a versenyek / dokumentumok menüpontból tölthet le.

Kérjük érkezzetek időben, az időpontokat pontosan tartanunk kell!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kordonnal körbezárt területre (rajt – cél állomás) csak és kizárólag érvényes nevezéssel, rajtszámmal rendelkezők léphetnek be. Szurkolók, hozzátartozók a kordonon kívülről szurkolhatnak.

Pálya információk: egy kör picit több, mint 7 kilométer. Egy körön mintegy 190 méter szintkülönbséggel lehet számolni. A pálya egytlen komolyabb emelkedője a 4. és 5. kilométer között található gázpászta.
A 7 kilométert teljesítők egy kört, a 14 kilométeresek kettőt, a 21 kilométeresek három kört teljesítenek.
Mindhárom táv teljesítéséért járnak ötpróba pontok.

A pálya útvonala is minimálisan változott, ugyanis a kishegyi fejlesztéseknek köszönhetően megnövekedett idegenforgalom miatt egyes pincék úgy döntöttek, hogy kerítéssel „védik” meg területeket és lezárták az erdei utakat…

A fentiek következtében előzetes terveinknek megfelelően kifutunk a „kilátóig”,majd visszafordulva a második ösvényen haladva csatlakozunk az előző évek útvonalához, innentől kezdve pontosan ugyanaz a pálya vár maj rátok.

Zöld verseny: saját kulacs / öccsecsukható pohár használata kötelező, a Parkerdőben található frissítő pontokon nem lesznek poharak.

A Parkerdőben, és a versenyközpont területén tilos a szemetelés, azonnali kizárást von maga után!

Frissítés: a 7 kilométeres pályán három frissítőponttal találkozhattok majd. Az elsővel 2,5 kilométernél, a másodikkal a gázpászta tetején, a harmadikkal pedig a célban.

A frissítő állomásokon Penco izotoniás italt, ásványvizet, colát, kekszet, szőlőcukrot, olivabogyót, uborkát és sajtot találtok majd.

A célban minden futó vendégünk egy szelet zsíros kenyérre, akár fröccsös frissítés kíséretében.

Korábbi évekkel ellentétben a versenyközpontot kénytelenek vagyunk elköltöztetni a parkolónak használt terület egy részére, mert az étterem nem járult hozzá, hogy az udvarukban állítsuk fel, ugyanis számukra nem volt kifizetődő a korábbi évek együttműködése.

Ez a költözés további nehézségeket is okozott, ugyanis kénytelenek voltunk saját áramfejlesztőt (agregátort) beszerezni, és a mobil WC-ket bérelni (3 db).

A versenyközpontban az ötpróbás standot, regisztációs sátrat, nemenként elkülönített öltöző sátrakat és a Penco standját találjátok majd.

Nevezési díj tartalmazza:

  • chipes időmérés, rajtszám
  • befutóérem
  • frissítés
  • abszolút 1-3 díjazása
  • részvétel az ajándék sorsoláson
  • támogatók kedvezményes kuponjait
  • szelet zsíroskenyeret akár fröccsel
  • OMSZ partner egészségügyi szogáltatást
  • ingyenesen letölthető digitális oklevelet

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Szeretettel várunk Benneteket szeptember 26-án a balatonlellei Kishegyen!

Fuss Neki Team


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder