Az illetékes hatóságokkal történő egyeztetést követően összefoglaltuk ebben a bejegyzésben, hogy milyen egészségügyi intézkedéseket vezetünk be, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között tarthassuk meg a II. Peugeut Máté Kishegy Trail terepfutó versenyünket.

Fontos információk, kérjük figyelmesen olvasd el!

Az átmenetileg életbe lépő új szabályok, intézkedések célja mindannyiunk egészségének megőrzése.

  1. Egészségügyi nyilatkozat: a rajtszám felvételének alapfeltétele, hogy a versenyközpont bejáratánál le kell adni a kitöltött egészségügyi nyilatkozatot. Ide kattintva kérjük töltsd le, töltsd ki és a verseny napján feltétlenül hozd el magaddal!
  2. Szülői nyilatkozat: minden 18 éven aluli résztvevő köteles szülői beleegyező nyilatkozatot is magával hozni, ennek hiányában a gyermek érvényes nevezés ellenére sem állhat rajthoz. Szülői nyilatkozatot innen tudsz letölteni!
  3. Testhőmérséklet-mérés: az előírt intézkedéseknek megfelelően a versenyközpont bejáratánál testhőmérsékletet fogunk mérni (az egészségügyi szolgálat segítségével). Amennyiben a mért érték meghaladja a 37 C-t, abban az esetben sajnos nem állhatsz rajthoz, a nevezésedet pedig jóváírjuk egy általad választott soron következő Fuss Neki eseményre!
  4. Maszk viselése: mindenképpen hozzál magaddal maszkot, mert a versenyközpontba (felvenni a rajtszámodat) csak maszkban léphetsz be. A maszk viselése a rajtzónában is kötelező lesz egészen a rajt pillanatáig.
  5. Öltöző: amennyiben lehetőséged van rá érkezz futóruhában, az előrejelzések szerint jó idő lesz. A versenyközpontban biztosítunk női és férfi öltözőt is, de lehetőség szerint a lehető legkevesebb időt töltsétek bent.
    A jelenlegi helyzetben ruhatárat és érték megőrzést nem tudunk biztosítani!
  6. Zöld verseny: ahogy a versenyszabályzatban és tavaly is jeleztük a Kishegy Trail „zöld verseny”, tehát mindenki hozzon magával kulacsot / poharat. Az útvonalon 2,5 km-nél / 5 kilométernél kihelyezett frissítő pontokon nem lesz pohár! Az útvonalon szemetelni szigorúan tilos, a versenyből történő azonnali kizárást von maga után!
  7. Frissítés: tavaly nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a frissítő pontokra kihelyezett sajttal, uborkával és olivabogyóval kapcsolatosan – a kialakult helyzett miatt – ezekre idén sajnos nem lesz lehetőségünk. 🙁
    A frissítő pontokon szemenként külön becsomagolt szőlőcukrot és palackozott ásványvízet biztosítunk. A frissítő pontokról a termékek elvitele szigorúan tilos! Kérjük ne légy türelmetlen, ha vannak előtted várd meg ameddig rád kerül a sor. Amennyiben a táv teljesítéségez szilárd tápanyagra van szükséged kérjük gondoskodj róla magadnak.
  8. Befutóérem: a nyár végi Beach Runhoz hasonlóan a célbaérkezést követően a jól megérdemelt befutóérmedet ezúttal is a kezedbe adjuk.
  9. Kézfertőtlenítés: a versenyközpont több pontján is kézfertőtlenítőket helyezünk ki, kérjük használjátok őket bátran.
  10. Távolságtartás: arra szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint figyeljetek rá, és igyekezzetek biztonságos távolságot tartani!
  11. Nézők, szurkolók: a kijelölt versenyközpontba és az elkerített rajt-cél zónába szigorúan csak érvényes nevezéssel rendelkező résztvevő léphet be! Hozzátartozóitok a kordonnal körbehatárolt területen kívül – lehetőség szerint az érvényben lévő általános biztonsági intézkedéseket betartva – tudnak majd Nektek szurkolni.

Kérjük legyetek óvatosak, tartsátok be az előírt intézkedéseket, kéréseinket! Tudjuk, hogy ez mindannyiunk számára némi kellemetlenséggel jár, de a teljesítés öröme a Tietek, és gondoljatok arra, hogy mennyivel jobb most, versenyezni (még a fenti óvintézkedések mellett is), mint tavasszal, amikor tilos volt hasonló rendezvényt megtartani!

Bízunk a megértésetekben, és szeretettel várunk Benneteket szeptember 27-én, Kishegyen!

Fuss Neki Team

 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder