A jelenlegi helyzet mindenki számára közismert. Az illetékes hatóságokkal egyeztetve az alábbi szabályokat kell betartanunk a strandon! Kérjük figyelmesen olvassátok el!

 

Nagyon-nagyon készülünk az idei Beach Run by Riska mezítlábas futásra, szeretnénk, ha a korábbi évekhez hasonlóan felejthetetlen élménnyel gazdagodnátok, ugyanakkor egészségünk megóvása érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériumával és a Nemzeti Népegészségügyi Központ illetékeseivel történő egyeztetés után az alábbi szabályok betartásához kérjük megértéseteket, segítő közreműködéseteket.

  1. A parkolóból nyíló „Beach Run” bejáraton csak és kizárólag egészségügyi nyilatkozat leadását követően az érvényes nevezéssel rendelkező futók léphetnek be a strand területére! Az egészségügyi nyilatkozat minden futó számára kötelező, ide kattintva tudjátok letölteni. Kérjük kitöltve hozzátok magatokkal.
    Nevezéssel nem rendelkező hozzátartozók a strand főbejáratán léphetnek be a területre.
  2. Az egészségügyi nyilatkozat leadását követően találjátok majd a bejárati sátrunkat, ahol a „rajtcsomagot” (futásra feljogosító karszalagot, szponzoraink termékeit, kuponjait) vehetitek át.
    Minden olyan résztvevő, aki a 18. életévét még nem töltötte be, köteles szülői hozzájáruló nyilatkozatot leadni. A szülői hozzájáruló nyilatkozat ide kattintva tölthető le. Szabályszerűen kitöltött nyilatkozat hiányában még érvényes nevezés ellenére sem veheti fel a rajtcsomagot, nem vehet részt a versenyen!
    Kérjük a karszalag és rajtcsomag felvételéhez időben érkezzetek, hogy ne alakuljanak ki nagy sorok, Igyekezni fogunk megnövelt létszámmal gyorsítani a beléptetést.
  3. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmeteket, hogy a futóversenyen kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek vehetnek részt, tekintettel arra, hogy a jelenlegi új koronavírus járvány elsősorban direkt módon cseppfertőzéssel terjed, azaz a vírus terjedése szempontjából a legnagyobb veszélyt a megbetegedett köhögő, tüsszögő ember jelenti.
  4. A fertőzés megelőzésének legfontosabb eszköze a gyakori, alapos szappanos kézmosás vagy alkoholos kézfertőtlenítés. Ennek érdekében a versenyközpont több pontjára is kihelyezünk kézfertőtlenítőket, kérjük használjátok őket.
    Emellett szigorúan be kell tartani a köhögés etikett szabályait (papír zsebkendő használata, annak hiányában behajlított kar könyökhajlatába történő köhögés, tüsszentés). Kerülni szükséges a felesleges közvetlen testkontaktust, valamint a saját arc, szem, száj érintését is.
    A köhögéssel, tüsszentéssel a különböző felületekre került vírus inaktiválása érdekében rendkívül fontos a kézzel gyakran érintett felületek vírusölő szerrel történő fertőtlenítése.
  5. Tekintettel arra, hogy tünetmentes személy is hordozhatja a vírust, ezért nagyon fontos a közvetlen (szoros) kontaktusok számának csökkentése, melynek érdekében javasolt a nézők között a 1,5 méteres távolság lehetőség szerinti tartása. 
  6. Nem kötelező, de amennyiben szükségesnek érzitek nyugodtan használjatok a versenyközpontban és akár a verseny során is szájmaszkot. (Ne feszélyezzen, ha mások esetleg nem hordják).
    A 65 év felettiek és a veszélyeztetetettek számára a verseny nem ajánlott. Mindenki saját felelősségére vesz részt rajta.
  7. A fertőzés lehetőségének minimalizálása érdekében szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a frissítő ponton egyszer használatos poharakban / fél literes palackokban kínálunk majd ásványvizet, korlátozott számban elérhető lesz műzli és szemenként előre csomagolt szőlőcukor is.
    Az óvintézkedések jegyében ezúttal a kezetekbe adjuk majd a befutóérmet.
  8. Szeretnénk kérni Benneteket, hogy a verseny teljesítését követően – szintén az egyidejű nagy tömeg kialakulásának megelőzése érdekében – lehetőség szerint hagyjátok el a versenyközpontot. Természetesen a strand területét nem kell elhagyni, csak a sportolás biztonságos lebonyolítása érdekében elkerített részt.
  9. Kérjük tájékozódjatok, hogy melyik napszakra (délelőtt 10-13, vagy délután 14-17) jelentkeztetek és annak megfelelően érkezzetek a futás rajtjához. (Ide kattintva ellenőrizheted a rajtlistán, hogy melyik időszakra neveztél). Az egyidejű nagy tömeg elkerülése érdekében különböző színű karszalagot fognak kapni a délelőtti és a délutáni futók! Mindenki a regisztrációjának megfelelő napszakban állhat rajthoz! Amennyiben változtatni szeretnél kérjük előre jelezd augusztus 14-ig, a karszalagok legyártását követően már nem fogunk tudni módosítani!
  10. Végezetül felhívjuk a figyelmeteket, hogy a „versenypályára” (a homokos partszakaszra, és a vizes szakaszra) csak és kizárólag a futókat engedhetjük be! Ezért újra megnyitottuk a nevezést – azok számára, akik kísérni szeretnék a hozzátartozójukat -, ahol már csak úgynevezett „kísérő jegy” érem / trikó / tornazsák és törölköző nélküli nevezés vátható. A kísérő jegy felnőttek számára továbbra is 1500 Ft, gyermekek részére 1000 Ft, és természetesen tartalmazza a strandra történő belépést is! Nevezni itt tudtok!

A járvány megelőzése érdekében történő együttműködéseteket előre is köszönjük!

Kérdés, kérés esetén a fussnekibalatonlelle@gmail.com címre írhattok!

Szeretettel várunk Benneteket a strandon!

Fuss Neki Team


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder