Ezúton szeretnénk értesíteni benneteket, hogy február 1-én, pontosan 20.20-kor megnyitjuk a nevezést az idei évben első alkalommal megrendezésre kerülő Csillagok útján éjszakai futásra. Minden fontos információ a cikkben!

Régi álmunk válik valóra a szabadstrandon megrendezésre kerülő „versenyen””, amelynek egyedülálló sajátossága, hogy az útvonala teljes hosszában közvetlenül a Balaton-parton vezet majd.
A versenyt négy távon hirdetjük meg. Gondoltunk a legfiatalabbakra is, számukra egy négyszáz méteres pályát jelölünk ki. Ez a táv ingyenes, chipes időmérés nem lesz, csak a befutóérmet / rendezvény pólót igénylőknek szükséges azok ellenértékét megfizetniük.
A három hosszabb táv: 3,5 km (1 kör), 7 km (2 kör), és negyedmaraton (3 kör). A pálya a strandi kivilágított sétányon vezet, visszafelé úton pedig a Balatonhoz legközelebb, közvetlenül a parton futunk majd, mindezért fejlámpa, vagy valamilyen világító eszköz használata erősen ajánlott. A három hosszabb távon chipes időméréssel lehet csak rajthoz állni.

A teljes versenyszabályzat a következő linkre kattintva olvasható: https://www.facebook.com/events/1015141932195648/


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder