Ebben a bejegyzésünkben a 2019. december 28-án második alkalommal megrendezésre kerülő Fuss Neki – Szilveszteri futógálával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük össze.

Választható távok: a szavazás eredményét figyelembe véve kérésetekre az alábbi távokat hirdetjük meg a Szilveszteri futógálán: 2020 méter (szilvezsteri kör), 5 km, 10 km.

Nevezési díj idén sincs, de bármelyik távot választva igényelhettek befutóérmet, aminek ára 1800 forint. Minden érmet igénylőnek ajándék chipes időméréssel kedveskedünk.

Mindhárom távon nemenként abszolút első három helyezettet hirdetünk, de a rangsorolásba csak és kizárólag a chipes időméréssel rendelkező résztvevőket tudjuk figyelembe venni.

Frissítő pont: 2020 méteres távon nem lesz frissítő pont az útvonalon, az 5 és 10 kilométeres távokat teljesítők egy, illetve két alkalommal érintenek frissítőpontot. A frissítő pontokon ásványvíz, izotoniás ital, gyümölcs, szőlőcukor lesz található. A célban minden résztvevőnek péksüteménnyel és forró teával kedveskedünk.

Befutóérem november 14-ig, azt követően a készlet erejéig igénylehető. A rendezvényre történő online nevezést december 20-án zárjuk, de a helyszínen is lehetőségetek lesz még nevezni. A befutóérem nélküli nevezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Rajtszám nélkül senkit nem engedünk részt venni az eseményen!

18 éven aluli résztvevők számára szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése kötelező. Nyilatkozat hiányában befizetett nevezés ellenére sem állhat rajthoz a gyermek!

A teljes versenyszabályzat ide kattintva olvasható! A nevezéssel egyidejűleg elfogadod a versenyszabályzatot, és az adatkezelési tájékoztatónkat is!

Találkozzunk a rajtvonalon!

Az esemény befutóérme:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2020 méteres útvonal:

5 km és 10 km útvonala:


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder