A Fuss Neki története során először megpróbálunk egy bejegyzésbe összegyűjteni minden lényeges információt az október 5-én első alkalommal megrendezésre kerülő Kishegy Trail terepfutó versennyel kapcsolatosan.

Minden 18 éven aluli résztvevő csak és kizárólag szülői beleegyező nyilatkozat leadásával jogosult a rajtcsomag átvételére. Nyilatkozat hiányában még befizetett nevezési díj ellenében sem rajtolhat el.

A terepfutó versenyen három táv közül választhatnak a résztvevők: 7, 14 (2 kör) és 21 (3 kör) kilométeren tehetik próbára magukat.

A nevezési díj magában foglalja az időmérést, a rajtcsomagot, és a befutóérmet is. A rajtcsomag és a befutócsomag tartalmáról a későbbi posztjainkban tájékoztatunk Benneteket.

A regisztráció a nevezési díj befizetésével válik véglegessé, a fennmaradó szabad férőhelyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel. Az első 200 nevező részére ajándék kulacsot biztosítunk.

Az emelkedőkkel és lejtőkkel tarkított, gyönyörű sép panorámával rendelkező útvonalon egy körön körülbelül 150-190 méteres szintkülönbséggel lehet számolni. Ha szereted a kihívásokat, és a csodálatos természetet, akkor eljött a Te napod, a Te versenyed!

A Kishegy Trail versenyközpontja a kishegyi kápolna szomszédságában található Majthényi présház udvarán kerül felépítésre. Inenn rajtol valamennyi táv és ide is érkezik vissza. A versenyiroda a rendezvény napján (2019. október 5-én) 9 órakor nyit. Ettől kezdődően lehet átvenni a rajtcsomagokat. 10.45-kor közös bemelegítésen vehettek részt, majd valamennyi táv egyszerre, 11 órakor rajtol! Körülbelül 14 órakor (az utolsó résztvevő célba érkezését követően) azonnal megkezdődik az eredményhirdetés! A résztvevőket távonként női és férfi abszolút első három helyen díjazzuk!

Az útvonal teljes egészében szervezőtársaink, kihelyezett táblák és szalagok jelzik majd az útvonalat. A három frissítőpont 2,5 km-nél, 4,9 kilométernél és a célban lesz található.

A rendezvényen kötelező a kulacs használata, és minden résztvevőnek mobiltelefont is magánál kell tartania. (A verseny során észlelt bármilyen probléma esetén a rajtszámon elhelyezett telefonszámot kell hívni)!

A versenyközpontban külön női és férfi öltözősátrat biztosítunk, a résztvevők és hozzátartozóik korlátlanul és ingyenesen használhatják a versenyközpontnak otthont adó Majthényi présház mosdóját!

A versenyközpontban lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy személyesen regisztráljatok a december 28-i Szilveszteri futógálára, és ugyanebben a sátorban csomagmegőrzőt is biztosítunk a résztvevők számára!

Nevezés: http://korido.hu/2019KishegyTrail_reg

Érem és útvonal:

Szinttérkép:

Útvonal kisfilm:


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder