Bő egy hónappal ezelőtt tettünk közzé egy kérdőívet a második Fuss Neki (Balatonlelle) félmaraton és futófesztivállal kapcsolatosan, az alábbiakban összegeztük a válaszaitokat!

Első szó a köszöneté, hiszen több, mint kétszázan kitöltöttétek a kérdőívet, így véleményetek ismeretében a többség akaratának megfelelően tudjuk alakítani a tavaszi rendezvényünket. Továbbá ez a szám arra is enged következtetni,  hogy – a legmerészebb elképzeléseinknek megfelelően – jövőre akár meg is duplázhatjuk a résztvevők számát.

A következő hetekben lehetőségeinkhez mérten és a válaszaitokhoz igazodva kialakítjuk a versenyszabályzatot, melyet rövidesen közzé is teszünk!

Távolság:

Némi meglepetésre, a legnépszerűbb távolság a félmaraton (21 km) lett, de kimagaslóan sok szavazat érkezett a 3 és 10,5 kilométerekre is!

A kérdésben érintettek 91%-a örülne a gyermekek számára kialakított „mini futamnak”.

 Fuss Neki futófesztivál, távolság

Útvonal:

A válaszadók döntő többsége (73%) szeretne változatosabb útvonalat, míg 27% „ragaszkodik” a tavasszal megismerthez. Ismerve Balatonlelle adottságait, némi változtatásra mutatkozik lehetőség, de teljesen új útvonal kialakítására nem lehetséges.

Fuss Neki futófesztivál, útvonal

Időmérés és póló:

Az első alkalomhoz képest mindenképpen szerettünk volna előrelépni a szervezésben, ezért különösen öröm számunkra, hogy a kérdőívet kitöltők 85%-a fogékony a chipes időmérésre, és 81% megrendelné a rendezvényre készített pólót is. (A versenyszabályzat kialakításakor a másik 15%-19% véleményét sem fogjuk figyelmen kívül hagyni)!

Fuss Neki futófesztivál, időmérés és útvonal

A felmérésben részt vevők 51%-a hölgy (49% férfi), és 83% tizennyolc év feletti.

Ezúton is mindenkinek köszönjük, hogy válaszával segítette munkánkat!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder