Bő két hét múlva április 30-án rendezzük meg az első Fuss Neki Balatonlelle futófesztivált!

Szép számmal érkeznek az online jelentkezések, és felmerült jó néhány kérdés is, ezeket szeretnénk tisztázni ebben a cikkben.

Először is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a Fuss Neki Balatonlelle futófesztiválon ingyenes a részvétel, bárkit szívesen látunk, de a szervezők kötelességéből fakadóan a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a legegyszerűbben online lehet és mindössze két percet vesz igénybe. Természetesen a rendezvény napján is fogadjuk a jelentkezőket, de ez esetben ara kérünk mindenkit, hogy legalább egy órával a rajt előtt, tehát 9 órakor legyen már a helyszínen, mert 10 órakor elrajtol a mezőny!

Nekünk, szervezőknek is meg kell felelni bizonyos előírásoknak, így felnőtt résztvevőinktől regisztráció és egészségügyi nyilatkozat, gyermek résztvevőktől pedig regisztráció és szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése szükséges az induláshoz. Nyilatkozatok kitöltésének hiányában nem tudunk rajtszámot biztosítani, anélkül pedig nem lehet részt venni a rendezvényen! Nyilván sokan vettetek már részt más hasonló rendezvényeken, megértéseteket köszönjük!

Szeretnénk tisztázni továbbá, hogy az első alkalommal megrendezésre kerülő Fuss Neki Balatonlelle futófesztivál – idén még – nem verseny, ennek ellenére természetesen mérni fogjuk minden egyes induló időeredményét. A szervezők által biztosított díjakat és a különböző felajánlásokat az önmaga által vállalt távot teljesítők között, a célba érkezést követően sorsoljuk ki. Annyit azonban biztosan elárulhatunk, hogy senki sem távozik üres kézzel, és minden gyermek díjazásban részesül!

Szülői kérdésre tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a futófesztivál útvonala nem vesz igénybe útszakaszt! Három kijelölt gyalogosátkelőn kell majd átkelni a vállalt táv teljesítéséhez, ezeken a pontokon a Lellei Polgárőr Egyesület tagjai ügyelnek majd a résztvevők biztonságára. Ezúton is köszönjük a Lellei Polgárőr Egyesületnek a segítséget!

A futófesztivál útvonalán két forduló és egyben frissítő pontot jelöltünk ki. Az első 1,5 kilométernél a volt Guiseppe mai nevén BL YachtClub bejáratánál lesz található, a második pedig a Köztársaság utca végén, Lelle és Balatonszemes határán található Határ büfénél. A futófesztivál útvonalának térképe a következő linkre kattintva található meg: Fuss Neki Balatonlelle futófesztivál útvonala.

A futófesztiválra készítettünk egy pólót is, melyet 1000 Ft ellenében lehet megvásárolni, igényeket az online regisztráció kitöltése során lehet felénk jelezni! A rendezvény napján a helyszínen regisztrálók számára nem tudunk pólót biztosítani!

A Fuss Neki Balatonlelle futófesztivál 2017. április 30-án 10 órakor rajtol a Móló sétányon található – kikötőhöz közelebb fekvő, Mango étterem előtti – parkolóból!

 

A futófesztivál facebook oldala: facebook.com/events/1253225044799973/
Kérjük jelezze részvételi szándékát, és hívja meg ismerőseit is! A futófesztivállal kapcsolatos információkról ezen az oldalon keresztül értesülhet a leggyorsabban!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder